1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Lichtgroene salade

Lichtgroene salade

Lichtgroene salade product foto
  • Ingredienten:

  • 1 struik bleekselderij
  • 1 komkommer
  • 200 gram groene druiven, gehalveerd
  • 200 gram galiameloen, in blokjes
  • 2 takje verse munt
  • sap van 1/2 limoen
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 theelepel honing
  • 3 eetlepel zonnebloemolie
Bereiden
Neem de binnenste stelen van de bleekselde- rij en schil ze met een dunschiller. Spoel en droog ze goed af en snijd in dunne schijfjes. Snijd de komkommer in kleine blokjes, repen of schijfjes. Schud de groenten met het fruit om in een kom en pluk de munt blaadjes er- boven. Klop een dressing van de limoen, mos- terd, honing en olie en breng deze op smaak met zout en versgemalen peper.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 2 g
  • koolhydraten
  • 16 g
  • vet
  • 12 g
  • Kcal
  • 185
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie