Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Lobbige room met rabarber-frambozenmoes

Lobbige room met rabarber-frambozenmoes

Lobbige room met rabarber-frambozenmoes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 600 gram rabarber, ongeschild, in kleine stukjes
  • 2 eetlepel rietsuiker
  • 200 gram frambozen (vers of diepvries)
  • 200 milliliter slagroom
  • 2 eetlepel limonadesiroop framboos
  • 4 kaneelbiscuits
Voorbereiden
Breng de rabarber met de suiker aan de kook en laat zonder deksel op de pan in circa 15 minuten zachtjes inkoken. Roer de frambozen erdoor en laat de moes afkoelen tot lauwwarm.
Bereiden
Klop de slagroom met de limonadesiroop op de hoogste stand lobbig. Schep de moes in glazen en verkruimel er 1 kaneelbiscuit over. Schep er een grote lepel frambozenroom op.

Voedingswaarde

eiwit
4 g
koolhydraten
27 g
vet
19 g
Kcal
320