1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Macaroni met parmaham en champignons

Macaroni met parmaham en champignons

Macaroni met parmaham en champignons product foto
  • Ingredienten:

  • 300 gram grote macaronischelpjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 4 eetlepel olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 600 gram kastanjechampignons, in vieren
  • 150 gram parmaham, in repen
  • 3 eetlepel fijngehakte platte peterselie
  • 50 gram versgeraspte Parmezaanse kaas
Bereiden
Breng in een pan ruim water met zout aan de kook en kook de macaroni beetgaar. Fruit de ui circa 4 minuten in de olie. Voeg de knoflook en champignons toe en roerbak een paar minuten op hoge stand. Verlaag de temperatuur en bak de hamrepen en peterselie een paar minuten mee. Schep de uitgelekte macaroni erdoor, bestrooi met peper en serveer direct met de kaas.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 28 g
  • koolhydraten
  • 55 g
  • vet
  • 25 g
  • Kcal
  • 570
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie