Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Macaroni met parmaham en champignons

Macaroni met parmaham en champignons

Macaroni met parmaham en champignons product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 300 gram grote macaronischelpjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 4 eetlepel olijfolie
  • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 600 gram kastanjechampignons, in vieren
  • 150 gram parmaham, in repen
  • 3 eetlepel fijngehakte platte peterselie
  • 50 gram versgeraspte Parmezaanse kaas
Bereiden
Breng in een pan ruim water met zout aan de kook en kook de macaroni beetgaar. Fruit de ui circa 4 minuten in de olie. Voeg de knoflook en champignons toe en roerbak een paar minuten op hoge stand. Verlaag de temperatuur en bak de hamrepen en peterselie een paar minuten mee. Schep de uitgelekte macaroni erdoor, bestrooi met peper en serveer direct met de kaas.

Voedingswaarde

eiwit
28 g
koolhydraten
55 g
vet
25 g
Kcal
570