Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Maissalsa met tortillachips

Maissalsa met tortillachips

Maissalsa met tortillachips product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 blikje maiskorrels uitgelekt
  • 2 tomaten in blokjes
  • 1 teentje knoflook gehakt
  • 1 lente-/bosuitje in ringetjes
  • 1 eetlepel gehakte verse koriander
  • 2 eetlepel citroensap
  • 1 potje taco- of salsasaus
  • 200 milliliter zure room
  • 50 gram geraspte belegen kaas
  • tortillachips
Bereiden
Meng maïs met tomaat, knoflook, bosui, koriander en citroensap en zet apart. Giet in glazen een laagje tacosaus. Verdeel daarover een laagje guacamole en een laagje zure room. Strooi er een laagje geraspte kaas over en verdeel de maïssalsa erover. Steek er aan de bovenkant tortillachips in.

Voedingswaarde

eiwit
12 g
koolhydraten
42 g
vet
47 g
Kcal
630