1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Maissalsa met tortillachips

Maissalsa met tortillachips

Maissalsa met tortillachips product foto
  • Ingredienten:

  • 1 blikje maiskorrels uitgelekt
  • 2 tomaten in blokjes
  • 1 teentje knoflook gehakt
  • 1 lente-/bosuitje in ringetjes
  • 1 eetlepel gehakte verse koriander
  • 2 eetlepel citroensap
  • 1 potje taco- of salsasaus
  • 200 milliliter zure room
  • 50 gram geraspte belegen kaas
  • tortillachips
Bereiden
Meng maïs met tomaat, knoflook, bosui, koriander en citroensap en zet apart. Giet in glazen een laagje tacosaus. Verdeel daarover een laagje guacamole en een laagje zure room. Strooi er een laagje geraspte kaas over en verdeel de maïssalsa erover. Steek er aan de bovenkant tortillachips in.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 12 g
  • koolhydraten
  • 42 g
  • vet
  • 47 g
  • Kcal
  • 630
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie