1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Makreelcrostini met appel en kervel

Makreelcrostini met appel en kervel

Makreelcrostini met appel en kervel product foto
  • Ingredienten:

  • 150 gram gerookte makreel, schoongemaakt
  • 2 eetlepels crème fraîche
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel fijngehakte kervel of peterselie + extra om te garneren
  • 2 eetlepels kappertjes, grof gehakt
  • 1 grannysmithappel, gewassen
  • 1 eetlepel citroensap
  • 8 geroosterde sneetjes stokbrood
  • 1 theelepel geroosterde pijnboompitten, grof gehakt
Bereiden
Prak de makreel fijn met de crème fraîche, mayonaise, kervel en kappertjes. Snijd de appel in 8 dunne schijfjes en bestrijk de snijvlakken met citroensap. Besmeer de toastjes dik met makreelpaté en leg op elk toastje een schijfje appel. Bestrooi met de pijnboompitten en garneer met een takje kervel.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
8
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie