In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Mango-limoensorbet en verse frambozen- saus

Mango-limoensorbet en verse frambozen- saus

Mango-limoensorbet en verse frambozen- saus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 3 rijpe mango’s, geschild en in kleine blokjes
  • sap van 1 limoen
  • 2 eetlepel honing
  • 100 gram frambozen, vers of diep- vries
  • paar druppels limoensap
Voorbereiden
Pureer het mangovlees met de limoen en honing helemaal tot moes. Verspreid het over een stukje bakpapier en leg dit afgedekt op een plat bord 2 uur in de vriezer. Pureer de frambozen met een paar druppels sap helemaal fijn tot knal- rode saus. Zet dit afgedekt weg in de koelkast.
Bereiden
Neem de bevroren fruitmoes uit de vriezer en hak het in stukjes. Pureer dit nogmaals (kort met de puls- knop, in de blender) totdat de ijs- kristallen helemaal fijn zijn. Doe de sorbet over in een bak en laat deze eventueel nog even in de vriezer staan. Of serveer direct in bolletjes met een beetje van de saus en wat achtergehouden frambozen.

Voedingswaarde

eiwit
2 g
koolhydraten
41 g
vet
0 g
Kcal
190