1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Mango-muntgranita met sesamwafel

Mango-muntgranita met sesamwafel

Mango-muntgranita met sesamwafel product foto
  • Ingredienten:

  • 100 g suiker
  • 100 ml water
  • 2 mango's
  • 300 ml Prosecco of Cava
  • 2 eetl. gehakte verse munt
  • voor de sesamwafels:
  • 1,5 eetl. bloem
  • 1,5 eetl. gesmolten boter
  • zout
  • 1 eiwit
  • 2 eetl. poedersuiker
  • 1,5 eetl. sesamzaad
  • bakplaat met bakpapier
Bereiden
Verwarm de suiker met het water tot een siroop. Schil de mango's en pureer ze samen met de suikersiroop. Voeg de Prosecco en munt toe en schenk de massa in een ondiepe diepvriesschaal. Zet deze in de diepvries en laat het circa 2,5 uur bevriezen. Roer om het half uur even door (dit kan allemaal een dag van tevoren).Diepvriezen 2,5 uur
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 2 g
  • koolhydraten
  • 55 g
  • vet
  • 5 g
  • Kcal
  • 330
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie