1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Mangogazpacho

Mangogazpacho

Mangogazpacho product foto
  • Ingredienten:

  • 2 mango's, geschild en in stukjes
  • 300 ml sinaasappelsap
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 komkommer, geschild, zonder zaadjes in stukjes
  • 2 sjalotjes, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, gepeld
  • 1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt
  • 2 eetl. verse gehakte basilicum
Bereiden
Pureer mango, sinaasappelsap, olijfolie, komkommer, sjalotjes en knoflook. Schep de peper en basilicum erdoor. Koel de gazpacho goed en giet deze eventueel met enkele ijsblokjes in de thermoskan om mee te nemen.
Variatie
Vervang mango door watermeloen (350 g) zonder pitjes of door ananas.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 2 g
  • koolhydraten
  • 30 g
  • vet
  • 8 g
  • Kcal
  • 195
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie