Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Mangosalade met gember, koriander en rode peper

Mangosalade met gember, koriander en rode peper

Mangosalade met gember, koriander en rode peper product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 blikje blikje lychees uitgelekt
  • 2 stevige rijpe mango’s geschild, in repen of blokjes
  • 1 verse gember , geschild en geraspt
  • 1 rode peper in dunne ringetjes
  • sap van 1/2 limoen
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 6 takje verse koriander
  • 1 blikje blikje lychees uitgelekt
  • 2 stevige rijpe mango’s geschild, in repen of blokjes
  • 1 verse gember , geschild en geraspt
  • 1 rode peper in dunne ringetjes
  • sap van 1/2 limoen
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 6 takje verse koriander
Bereiden
Snijd de lychees doormidden. Doe de lychees en mango in een schaal en meng met de rest van de ingrediënten, behalve de koriander. Laat de salade 30 minuten buiten de koelkast intrekken en verdeel over 4 bordjes. Bestrooi met korianderblaadjes.+ 30 minuten intrekken

Voedingswaarde

eiwit
1 g
koolhydraten
33 g
vet
0 g
Kcal
150