1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Mangosalade met gember, koriander en rode peper

Mangosalade met gember, koriander en rode peper

Mangosalade met gember, koriander en rode peper product foto
  • Ingredienten:

  • 1 blikje blikje lychees uitgelekt
  • 2 stevige rijpe mango’s geschild, in repen of blokjes
  • 1 verse gember , geschild en geraspt
  • 1 rode peper in dunne ringetjes
  • sap van 1/2 limoen
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 6 takje verse koriander
  • 1 blikje blikje lychees uitgelekt
  • 2 stevige rijpe mango’s geschild, in repen of blokjes
  • 1 verse gember , geschild en geraspt
  • 1 rode peper in dunne ringetjes
  • sap van 1/2 limoen
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 6 takje verse koriander
Bereiden
Snijd de lychees doormidden. Doe de lychees en mango in een schaal en meng met de rest van de ingrediënten, behalve de koriander. Laat de salade 30 minuten buiten de koelkast intrekken en verdeel over 4 bordjes. Bestrooi met korianderblaadjes.+ 30 minuten intrekken
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 1 g
  • koolhydraten
  • 33 g
  • vet
  • 0 g
  • Kcal
  • 150
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie