1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Mediterrane broodpizza met runderreepjes en mozzarella

Mediterrane broodpizza met runderreepjes en mozzarella

Mediterrane broodpizza met runderreepjes en mozzarella product foto
  • Ingredienten:

  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 (rode) ui, gesnipperd
  • 200 g (diepvries) sperziebonen
  • 250 g runderreepjes
  • 1 theel. kaneelpoeder
  • ca. 200 ml Mexicaanse tomatensaus of hot ketchup
  • 1 focaccia- of ciabatta afbakbrood, horizontaal gehalveerd
  • 200 g mozzarella, in plakken
  • 1 theel. gedroogde oregano
Bereiden
Verwarm de ovengrill. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui. Kook de sperziebonen 2 minuten en giet ze af. Voeg de runderreepjes bij de ui en roerbak 2 minuten. Schep de bonen erbij en bak nog 2-3 minuten. Voeg kaneelpoeder toe. Verdeel de tomatensaus over de broodhelften en zet deze op de bakplaat 2 minuten onder de grill. Verdeel het vlees-bonenmengsel erover. Leg de mozzarella erop, strooi de oregano erover en zet de pizza's circa 3 minuten onder de grill totdat de mozzarella gesmolten is.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
2
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 65 g
  • koolhydraten
  • 95 g
  • vet
  • 53 g
  • Kcal
  • 1120
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie