Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Mediterrane broodpizza met runderreepjes en mozzarella

Mediterrane broodpizza met runderreepjes en mozzarella

Mediterrane broodpizza met runderreepjes en mozzarella product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
2

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 (rode) ui, gesnipperd
  • 200 g (diepvries) sperziebonen
  • 250 g runderreepjes
  • 1 theel. kaneelpoeder
  • ca. 200 ml Mexicaanse tomatensaus of hot ketchup
  • 1 focaccia- of ciabatta afbakbrood, horizontaal gehalveerd
  • 200 g mozzarella, in plakken
  • 1 theel. gedroogde oregano
Bereiden
Verwarm de ovengrill. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui. Kook de sperziebonen 2 minuten en giet ze af. Voeg de runderreepjes bij de ui en roerbak 2 minuten. Schep de bonen erbij en bak nog 2-3 minuten. Voeg kaneelpoeder toe. Verdeel de tomatensaus over de broodhelften en zet deze op de bakplaat 2 minuten onder de grill. Verdeel het vlees-bonenmengsel erover. Leg de mozzarella erop, strooi de oregano erover en zet de pizza's circa 3 minuten onder de grill totdat de mozzarella gesmolten is.

Voedingswaarde

eiwit
65 g
koolhydraten
95 g
vet
53 g
Kcal
1120