Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Meringueswirl

Meringueswirl

Meringueswirl product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 180 minuten
Aantal personen
10

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Verwarm de oven voor op 100°C. Maak 2x het basisrecept (zoek 'basisrecept meringue' op website) en verdeel dit in 3 delen. Roer door elk deel enkele druppels voedingskleurstof (geel, rood, groen) zodat er een gestreept effect ontstaat. Schep met 2 metalen lepels circa 12 grote klodders meringue op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi ze met gekleurde sprinkels. Bak ze 2-2,5 uur tot ze droog zijn of tot ze gemakkelijk van het bakpapier kunnen worden gehaald waarbij de onderkant heel blijft.