Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Mexicaanse fajita met koud is en laat uitlekken. Kook de kip

Mexicaanse fajita met koud is en laat uitlekken. Kook de kip

Mexicaanse fajita met koud is en laat uitlekken. Kook de kip product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 eetlepel vloeibaar bakproduct of arachideolie
  • 400 gram kipfilet, in reepjes
  • 1 rode paprika, zonder zaadjes, in reepjes
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • 1 zakje Santa Maria Fajita Seasoning Mix
  • 1 pak Santa Maria Original Wrap Tortilla’s
  • 1 krop ijsbergsla, in reepjes
  • 3 tomaten, in blokjes
  • 1 potje Santa Maria Wrap Salsa Mild
Bereiden
Verhit het bakproduct en bak hierin de kipreepjes goudbruin. Voeg de paprika, ui en fajita seasoning mix toe. Roer om en laat 2-3 minuten sudderen zonder deksel. Verwarm de original wrap tortilla’s tussen twee borden 2-3 minuten op 800 Watt in de magnetron. Verdeel de sla en tomaten over de tortilla’s en schep de kip erop. Rol de tortilla’s op of vouw ze dicht. Serveer ze met de wrap salsa mild.
Variatie
• Serveer de fajita’s met guacamole en zure room. • Bestrijk de fajita’s met Wrap Salsa Mild, strooi er geraspte kaas over en zet ze even onder een hete ovengrill.

Voedingswaarde

eiwit
34 g
koolhydraten
61 g
vet
9 g
Kcal
485