Mie met paksoi en hete kip - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Mie met paksoi en hete kip

Mie met paksoi en hete kip

Mie met paksoi en hete kip product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 160 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Snijd of hak 600 gram kippenbouten in kleinere stukken en schep ze in een kom om met 1 fijngesnipperde ui, 2 teentjes knoflook, geperst, 1 eetlepel sambal, 3 eetlepels ketjap en 1 eetlepel olie. Dek af en laat een paar uur marineren. Verhit 2 eetlepels olie in een braadpan. Neem de kip uit de marinade en braad de stukken om en om aan. Voeg de marinade en een paar eetlepels water toe en stoof met het deksel op de pan in circa 30 minuten gaar. Bereid 300 gram mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat goed uitlekken in een vergiet. Verhit 1 eetlepel olie in een wok en schep 1 paksoi, in grove stukken, er doorheen. Verdeel de mie over 4 kommen of borden en schep de paksoi erop. Verdeel de stukken kip over de groente en giet er een lepel stoofvocht over.

Voedingswaarde

eiwit
25 g
koolhydraten
59 g
vet
25 g
Kcal
570