1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Mihoensoep met oesterzwammen

Mihoensoep met oesterzwammen

Mihoensoep met oesterzwammen product foto
  • Ingredienten:

  • 1 l kippenbouillon (pot)
  • 100 g oesterzwammen
  • 100 g mihoen
  • 2 lente-/bosuitjes, in fijne ringetjes
  • 1 limoen, in plakken
  • 1 eetl. gehakte verse koriander
Bereiden
Verwarm de kippenbouillon. Borstel of veeg de oesterzwammen schoon en snijd ze in repen. Voeg ze met de mihoen en bosui bij de soep en kook zachtjes 3 minuten. Serveer de soep met een plakje limoen en bestrooi met koriander.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 1 g
  • koolhydraten
  • 12 g
  • vet
  • 0 g
  • Kcal
  • 55
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie