8 kleine lamskoteletjes met bot (zoals van een lamsrack) of 4 dubbele lamskoteletten, gehalveerd
1 citroen
3 eetl. olijfolie
zout
versgemalen peper
mespunt gemalen komijn (djinten)
mespunt paprikapoeder
1 teentje knoflook, geperst
zwarte of groene olijven, zonder pit
Voorbereiden
Haal de koteletjes 15 minuten voor gebruik uit de koelkast. Halveer de citroen. Pers één helft en snijd de andere helft in partjes. Meng het citroensap door de olijfolie en voeg er zout, peper, komijn, paprikapoeder en knoflook aan toe. Bestrijk de koteletjes met dit mengsel.
Bereiden
Verwarm een grillpan of ovengrill. Rooster de lamskoteletjes in 2-3 minuten per kant goudbruin van buiten en rosé van binnen. Serveer ze met de citroenpartjes en olijven.8 stuks
Voedingswaarde
eiwit
14 g
koolhydraten
0 g
vet
21 g
Kcal
250
Het volgende product(en) is op het gekozen moment niet in de aanbieding