Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Mosselsalade met mosterdvinaigrette

Mosselsalade met mosterdvinaigrette

Mosselsalade met mosterdvinaigrette product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 400 g gekookte mosselen
  • 3 eetl. bloem
  • 2 theel. paprikapoeder
  • 1 theel. gedroogde Provençaalse kruiden
  • zout
  • versgemalen peper
  • 3 eetl. olijfolie
  • 75 g fijne bladsla of veldsla
  • 250 g worteltjes, geraspt
  • 1 kleine of 1/2 komkommer, in blokjes
  • voor de dressing:
  • 100 ml olijfolie
  • 2 eetl. citroensap
  • 1 theel. mosterd
Voorbereiden
Doe de mosselen met de bloem, papri -kapoeder, Provençaalse kruiden, zouten peper in een plastic zak. Maak dezak dicht en schud de mosselen. Mengde ingrediënten voor de dressing envoeg zout en peper toe.
Bereiden
Verhit de olijfolie in een koekenpan enbak de mosselen in 3 minuten rondombruin. Verdeel de sla over de bordenen schep de wortel en komkommererop. Sprenkel de dressing erover enschep de lauwwarme mosselen erop.

Voedingswaarde

eiwit
12 g
koolhydraten
10 g
vet
41 g
Kcal
455