1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Mosterdsoep met beenham

Mosterdsoep met beenham

Mosterdsoep met beenham product foto
  • Ingredienten:

  • 0,8–1 l mosterdsoep (zak of blik)
  • 200 g beenham, in smalle reepjes
  • 8 soepstengels
  • 8 plakken rauwe ham
  • 2 eetl. gehakte bieslook of 1 lente-/bosuitje, in ringetjes
Voorbereiden
Verwarm de soep zonder te koken. Verdeel de beenham over 4 warme soepborden. Wikkel om iedere soepstengel een plak rauwe ham.
Bereiden
Leg de soepstengels op een bakplaat en zet deze even onder de grill tot de ham krokant wordt. Giet de warme soep op de beenham in de soep­borden. Leg de soepstengels op de rand van het bord of de kom of zet ze in een glas erbij. Bestrooi de soep met bieslook of bosui.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 27 g
  • koolhydraten
  • 12 g
  • vet
  • 42 g
  • Kcal
  • 535
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie