In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Mosterdsoep met beenham

Mosterdsoep met beenham

Mosterdsoep met beenham product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 0,8–1 l mosterdsoep (zak of blik)
  • 200 g beenham, in smalle reepjes
  • 8 soepstengels
  • 8 plakken rauwe ham
  • 2 eetl. gehakte bieslook of 1 lente-/bosuitje, in ringetjes
Voorbereiden
Verwarm de soep zonder te koken. Verdeel de beenham over 4 warme soepborden. Wikkel om iedere soepstengel een plak rauwe ham.
Bereiden
Leg de soepstengels op een bakplaat en zet deze even onder de grill tot de ham krokant wordt. Giet de warme soep op de beenham in de soep­borden. Leg de soepstengels op de rand van het bord of de kom of zet ze in een glas erbij. Bestrooi de soep met bieslook of bosui.

Voedingswaarde

eiwit
27 g
koolhydraten
12 g
vet
42 g
Kcal
535