In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Nasi Goreng met kipsaté en komkommersalade

Nasi Goreng met kipsaté en komkommersalade

Nasi Goreng met kipsaté en komkommersalade product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 komkommer
  • 2 bakjes (à 350 g) Nasi Goreng (koeling, Daily Chef)
  • 4 bakjes of pakjes kipsaté
  • 1 potje (ca. 350 g) atjar tjampoer, uitgelekt
  • 3 eetlepels ongezouten pinda’s, grof gehakt
  • 1 bakje gebakken uitjes
  • 1 zakje kroepoek
  • sambal oelek
  • ketjap manis
  • keukenpapier
Bereiden
Schaaf de komkommer in linten of plakjes. Bestrooi met zout en zet apart. Verwarm de Nasi Goreng volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de saté volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de komkommer droog met keukenpapier en schep door de atjar. Serveer de Nasi Goreng met de saté en bestrooi met de pinda’s. Serveer de komkommersalade, uitjes, kroepoek, sambal en ketjap erbij.
Variatie
Vervang de nasi door Bami Goreng (Daily Chef).

Voedingswaarde

eiwit
32 g
koolhydraten
91 g
vet
40 g
Kcal
865