1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Nasi Goreng met kipsaté en komkommersalade

Nasi Goreng met kipsaté en komkommersalade

Nasi Goreng met kipsaté en komkommersalade product foto
  • Ingredienten:

  • 1 komkommer
  • 2 bakjes (à 350 g) Nasi Goreng (koeling, Daily Chef)
  • 4 bakjes of pakjes kipsaté
  • 1 potje (ca. 350 g) atjar tjampoer, uitgelekt
  • 3 eetlepels ongezouten pinda’s, grof gehakt
  • 1 bakje gebakken uitjes
  • 1 zakje kroepoek
  • sambal oelek
  • ketjap manis
  • keukenpapier
Bereiden
Schaaf de komkommer in linten of plakjes. Bestrooi met zout en zet apart. Verwarm de Nasi Goreng volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de saté volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de komkommer droog met keukenpapier en schep door de atjar. Serveer de Nasi Goreng met de saté en bestrooi met de pinda’s. Serveer de komkommersalade, uitjes, kroepoek, sambal en ketjap erbij.
Variatie
Vervang de nasi door Bami Goreng (Daily Chef).
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 32 g
  • koolhydraten
  • 91 g
  • vet
  • 40 g
  • Kcal
  • 865
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie