Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Nasi tjampoer met kip en boontjes

Nasi tjampoer met kip en boontjes

Nasi tjampoer met kip en boontjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 350 gram pandanrijst
  • 600 gram sperziebonen
  • 3 eetlepels Conimex Wok Olie
  • 300 gram kipfilet, in blokjes
  • 3 eetlepels Conimex Atjar Tjampoer
  • 1 bakje Conimex Boemboe Nasi Goreng
  • 4 eetlepels Conimex Gebakken Uitjes
Bereiden
Breng water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel er koud water over tot de rijst koud is en laat uitlekken. Kook de sperziebonen circa 4 minuten en giet ze af. Verhit een wok op een hoge stand, voeg een scheutje wokolie toe en wok hierin de kipfiletblokjes circa 5 minuten. Voeg de boontjes toe en roerbak 2-3 minuten. Voeg 3 eetlepels atjar tjampoer toe en roerbak 1-2 minuten. Roer de boemboe en 100 ml water erdoor en wok nog circa 3 minuten. Schep de rijst erdoor. Warm goed door. Schep er 2 eetlepels gebakken uitjes door. Verdeel de nasi over 4 borden of grote kommen. Schep er een lepel atjar tjampoer op en bestrooi met de rest van de gebakken uitjes.
Variatie
Voor een lekkere zoete smaak kun je aan de nasi Conimex Ketjap Manis toevoegen.

Voedingswaarde

eiwit
29 g
koolhydraten
85 g
vet
15 g
Kcal
610