1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Noedels met pikant vlees

Noedels met pikant vlees

Noedels met pikant vlees product foto
  • Ingredienten:

  • 300 g hamlapjes, in dunne reepjes
  • 5 eetl. ketjap manis
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt
  • 1 theel. gemberpoeder (djahé)
  • 1 theel. korianderpoeder (ketoembar)
  • 1 pak Chinese mie
  • zout
  • 4 preien, in zeer dunne ringen
Voorbereiden
Meng de reepjes vlees met de ketjap, knoflook en specerijen en laat dit een half uur marineren.
Bereiden
Kook de mie 2 minuten korter dan de gebruiksaanwijzing vermeldt, spoel onder koud water af en laat vervolgens in een vergiet goed uitlekken. Bak de reepjes vlees in een wok op middelhoog vuur in twee à drie porties bruin. Breng eventueel op smaak met zout. Voeg de preiringen toe en bak deze nog 2 minuten mee. Schep als laatste de mie erdoor en laat nog enkele minuten mee warmen.+ 30 minuten marineren
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 27 g
  • koolhydraten
  • 53 g
  • vet
  • 7 g
  • Kcal
  • 385
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie