1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Noedels met selderij, spekjes en taugé

Noedels met selderij, spekjes en taugé

Noedels met selderij, spekjes en taugé product foto
  • Ingredienten:

  • 200 g eiermie of roerbakmie
  • 2 eetl. zonnebloem- of wokolie
  • 200 g magere gerookte spekblokjes
  • 2 teentjes knoflook, gehakt
  • klein bosje bladselderij, grof gehakt
  • 1 eetl. gembersnippers, gehakt of 2 cm gemberwortel, geraspt
  • 1 ui, gesnipperd
  • 100 g taugé
  • sojasaus
Bereiden
Kook de mie en giet deze af. Spoel er koud water over. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de spekblokjes licht krokant. Voeg knoflook, de helft van de selderij, de gember en ui toe en roerbak 3 minuten. Schep de mie en taugé erdoor en bak 2 minuten. Voeg sojasaus naar smaak toe. Serveer het gerecht in kommen met de rest van de selderij erop.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
2
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 34 g
  • koolhydraten
  • 82 g
  • vet
  • 48 g
  • Kcal
  • 895
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie