Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Noedels met selderij, spekjes en taugé

Noedels met selderij, spekjes en taugé

Noedels met selderij, spekjes en taugé product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
2

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 200 g eiermie of roerbakmie
  • 2 eetl. zonnebloem- of wokolie
  • 200 g magere gerookte spekblokjes
  • 2 teentjes knoflook, gehakt
  • klein bosje bladselderij, grof gehakt
  • 1 eetl. gembersnippers, gehakt of 2 cm gemberwortel, geraspt
  • 1 ui, gesnipperd
  • 100 g taugé
  • sojasaus
Bereiden
Kook de mie en giet deze af. Spoel er koud water over. Verhit de olie in een wok of hapjespan en bak hierin de spekblokjes licht krokant. Voeg knoflook, de helft van de selderij, de gember en ui toe en roerbak 3 minuten. Schep de mie en taugé erdoor en bak 2 minuten. Voeg sojasaus naar smaak toe. Serveer het gerecht in kommen met de rest van de selderij erop.

Voedingswaarde

eiwit
34 g
koolhydraten
82 g
vet
48 g
Kcal
895