1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Noedelsalade met pittige pindadressing

Noedelsalade met pittige pindadressing

Noedelsalade met pittige pindadressing product foto
  • Ingredienten:

  • 200 milliliter kokosmelk
  • 3 eetlepel pindakaas
  • 2 eetlepel currypasta
  • 250 gram (wok)noedels
  • 200 gram wortel geraspt of in smalle reepjes
  • 1 sap van 1 citroen
  • 2 eetlepel gehakte bieslook
  • 2 eetlepel pinda's grof gehakt
Bereiden
Verwarm de kokosmelk, pindakaas en currypasta. Roer goed en kook zachtjes circa 3 minuten. Giet de dressing in een kom en laat afkoelen. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet ze af en schep ze warm door de dressing. Laat afkoelen. Schep de wortel, het citroensap en de bieslook er luchtig door. Bestrooi de salade met de pinda's.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 10 g
  • koolhydraten
  • 60 g
  • vet
  • 22 g
  • Kcal
  • 490
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie