1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Noedelsalade

Noedelsalade

Noedelsalade product foto
  • Ingredienten:

  • 300 g baminestjes
  • zout of bouillontablet
  • 1 prei, in fijne ringetjes, gespoeld en gedroogd
  • 100 g taugé, gespoeld en gedroogd
  • 200 g achterham, in reepjes
  • 100 g ongezouten pinda’s of cashewnoten, grof gehakt
  • voor de dressing:
  • 2 eetl. milde olijfolie
  • 1 eetl. zoete ketjap
  • mespuntje sambal
Voorbereiden
Kook de baminestjes in water met zout of bouillontablet in circa 7 minuten beetgaar. Giet af en spoel ze onder koud water.
Bereiden
Knip de bami in grove stukken en meng deze in een schaal met de prei, taugé, ham en pinda’s. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en schep dit over de noedelsalade.
Variatie
Vervang de ham eventueel door omelet of gebakken tofublokjes.
Menugang
Hoofdgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 27 g
  • koolhydraten
  • 60 g
  • vet
  • 25 g
  • Kcal
  • 575
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie