Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Notenpesto met ansjovis

Notenpesto met ansjovis

Notenpesto met ansjovis product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 7 ansjofilets
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 100 gram gehakte walnoten
  • 100 gram geraspte Parmezaanse kaas,
  • 2 teentjes fijngehakte knoflook
  • 1 bosje fijngehakte peterselie
  • 2 eetlepel olijfolie
Bereiden
Wrijf of pureer 7 ansjovisfilets met 1 eetlepel kappertjes fijn. Meng er 100 gram gehakte walnoten, 100 gram geraspte Parmezaanse kaas, 2 teentjes fijngehakte knoflook en 1 bosje fijngehakte peterselie door. Giet er al roerend circa 2 eetlepels olijfolie bij tot er een dikke pasta ontstaat. Bewaar de pesto maximaal 1 week in een afgesloten pot in de koelkast.

Voedingswaarde

eiwit
68 g
koolhydraten
6 g
vet
129 g
Kcal
1475