Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Omelet met groene asperge

Omelet met groene asperge

Omelet met groene asperge product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Klop 6 eieren los met een paar eetlepels melk, room of crème fraiche en breng op smaak met zout en versgemalen peper. Snijd 250 gram kort gekookte groene of witte asperges in kleine stukjes en schep ze samen met 100 gram geraspte Hollandse geitenkaas door het ei. Verwarm 2 eetlepels olie of vloeibaar bakproduct in een grote koekenpan en giet het mengsel erin. Laat op middelhoge stand met het deksel op de pan garen. Draai de omelet met behulp van het deksel om en bak de andere kant nog een paar minuten. Snijd de omelet in punten en serveer met geroosterd brood en boter.

Voedingswaarde

eiwit
17 g
koolhydraten
4 g
vet
24 g
Kcal
300