Omelet met surimi en komkommer - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Omelet met surimi en komkommer

Omelet met surimi en komkommer

Omelet met surimi en komkommer product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 5 eieren
  • 125 gram surimi in stukjes
  • 1 teenjes knoflook
  • 1 rode peper zonder zaadjes
  • 2 sjalotjes of 1 kleine ui
  • 2 eetlepel gehakte verse koriander
  • 2 eetlepels arachideolie
  • 1 kleine komkommer
Bereiden
Klop de eieren los met 3 eetlepels water, zout en versgemalen peper. Schep de surimi, knoflook, rode peper, sjalotjes en 1 eetlepel koriander erdoor. Bak van dit mengsel in hete olie op een lage stand een omelet. Keer de omelet om als de onderkant lichtbruin en de bovenkant nog niet gaar is. Leg een deksel op de pan en laat zachtjes garen. Serveer de omelet in lange repen gesneden en garneer met de komkommer en de rest van de koriander.

Voedingswaarde

eiwit
32 g
koolhydraten
5 g
vet
28 g
Kcal
405