Omelet uit de oven met 2 soorten kaas - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Omelet uit de oven met 2 soorten kaas

Omelet uit de oven met 2 soorten kaas

Omelet uit de oven met 2 soorten kaas product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 8 eieren
  • zout
  • versgemalen peper
  • 100 g jong belegen kaas, geraspt
  • 100 g blauwe kaas, verbrokkeld
  • 2 stengels bleekselderij, geschild en in plakjes
  • 2 bosuitjes, gesnipperd
  • 2 eetl. olie of boter
  • platte ovenschaal Ø 24 cm
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Splits 4 eieren en klop de andere eieren samen met de 4 dooiers los met twee eetlepels water. Klop de 4 eiwitten met een snuf zout stijf in een andere kom. Schep de kazen en groenten door de geklopte eieren en schep hier voorzichtig de eiwitten doorheen. Vet de ovenschaal goed in met olie of boter. Giet het mengsel erin en laat de omelet in circa 20 minuten in het midden van de oven gaar en bruin worden. Lekker als hoofdgerecht met brood of patat en salade.

Voedingswaarde

eiwit
24 g
koolhydraten
3 g
vet
33 g
Kcal
405