1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Omeletrolletje met taugé, bosui en krab

Omeletrolletje met taugé, bosui en krab

Omeletrolletje met taugé, bosui en krab product foto
  • Ingredienten:

  • 4 eieren
  • 2 eetl. melk (Melkan)
  • zout
  • versgemalen peper
  • 50 g taugé, gespoeld en gedroogd
  • 2 lente-/bosuitjes, gesnipperd
  • 1 blikje krab, uitgelekt en schoongemaakt
  • 1-2 eetl. oestersaus of ketjap asin
  • 1 eetl. sesamzaadjes, geroosterd
Voorbereiden
Klop de eieren los met de melk en wat zout en peper. Bak op lage stand 4 kleine omeletjes of 1 grote. Laat op een bord glijden en afkoelen. Schep de taugé, bosui en krab door elkaar en breng op smaak met de oestersaus.
Bereiden
Verdeel het mengsel over de vier omeletjes of de grote omelet en rol losjes op. Bestrooi met sesamzaadjes, steek er een prikker in en serveer direct.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 13 g
  • koolhydraten
  • 4 g
  • vet
  • 7 g
  • Kcal
  • 130
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie