Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Oosterse bouillon met tuinkruiden en taugé

Oosterse bouillon met tuinkruiden en taugé

Oosterse bouillon met tuinkruiden en taugé product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • handje verse tuinkruiden zoals (platte) peterselie, kervel, bladselderij, bieslook
  • 450 ml kippenbouillon (uit pot of van tablet)
  • 2 eetl. sojasaus of ketjap manis
  • 125 g kipfilet, in smalle reepjes
  • 25 g taugé
Bereiden
Verwijder de steeltjes van de kruiden en hak, knip of snijd ze kleiner. Verwarm de bouillon met de sojasaus. Kook hierin de kipreepjes 10 minuten. Meng de tuinkruiden erdoor en verwarm nog even zonder te koken. Schep de taugé op warme borden en giet de kippenbouillon erop.

Voedingswaarde

eiwit
14 g
koolhydraten
1 g
vet
3 g
Kcal
80