1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Oosterse rauwkostsalade

Oosterse rauwkostsalade

Oosterse rauwkostsalade product foto
  • Ingredienten:

  • 150 g sugarsnaps
  • 4 worteltjes, geschild
  • 4 bosuitjes
  • 100 g taugé, gewassen en gedroogd
  • 50 g ongezouten cashewnoten, grof gehakt
  • voor de dressing:
  • 1 theel. gembersiroop
  • 2 eetl. limoen- of citroensap
  • 2 eetl. sesamolie
  • 1 eetl. zonnebloemolie
  • zout
  • gemalen chilipepervlokken
Bereiden
Snijd de sugarsnaps en wortels in dunne reepjes en de bosuitjes in flinterdunne reepjes. Schep alle groenten en de noten door elkaar. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en schep dit mengsel door de rauwkostsalade. Breng eventueel op smaak met zout en chilipeper.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 5 g
  • koolhydraten
  • 8 g
  • vet
  • 18 g
  • Kcal
  • 215
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie