Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Oosterse rauwkostsalade

Oosterse rauwkostsalade

Oosterse rauwkostsalade product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 150 g sugarsnaps
  • 4 worteltjes, geschild
  • 4 bosuitjes
  • 100 g taugé, gewassen en gedroogd
  • 50 g ongezouten cashewnoten, grof gehakt
  • voor de dressing:
  • 1 theel. gembersiroop
  • 2 eetl. limoen- of citroensap
  • 2 eetl. sesamolie
  • 1 eetl. zonnebloemolie
  • zout
  • gemalen chilipepervlokken
Bereiden
Snijd de sugarsnaps en wortels in dunne reepjes en de bosuitjes in flinterdunne reepjes. Schep alle groenten en de noten door elkaar. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en schep dit mengsel door de rauwkostsalade. Breng eventueel op smaak met zout en chilipeper.

Voedingswaarde

eiwit
5 g
koolhydraten
8 g
vet
18 g
Kcal
215