1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Oranje fruitsalade met parmaham

Oranje fruitsalade met parmaham

Oranje fruitsalade met parmaham product foto
  • Ingredienten:

  • 3 rijpe nectarines, gewassen
  • 1 mango, geschild
  • 150 g parmaham of prosciuttoham, in brede repen
  • grof gemalen peper
  • verse basilicum, grof gehakt
  • voor de zoete dressing:
  • 1 eetl. honing
  • 1 theel. grove mosterd
  • 2 eetl. vers citroensap
  • 1 theel. citroenrasp
  • 3 eetl. zonnebloemolie
Bereiden
Maak eerst de dressing door alles door elkaar te kloppen tot een glad geheel. Snijd het fruit in plakken en schep dit met de dressing door elkaar. Verdeel de hamrepen erover en bestrooi met wat peper en de basilicum.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 10 g
  • koolhydraten
  • 18 g
  • vet
  • 16 g
  • Kcal
  • 255
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie