1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ossenstaartcappuccino

Ossenstaartcappuccino

Ossenstaartcappuccino product foto
  • Ingredienten:

  • 100 ml slagroom (Melkan)
  • 1/2 l blik heldere ossenstaartsoep
  • scheutje droge sherry
  • 2-4 takjes tijm
  • versgemalen peper voor garnering
  • grote koffiekopjes
Bereiden
Klop de slagroom dik vloeibaar tot lobbig. Verwarm de soep en voeg een scheutje sherry toe. Schenk de soep in de koppen en giet de room voorzichtig over de bovenkant. Bestrooi eventueel met wat peper en garneer met een takje tijm.Voorgerecht voor 2 personen of tussengerecht voor 4 personen
Variatie
• Vervang ossenstaartsoep door wild­bouillon. • Neem in plaats van slagroom crème fraîche (Melkan).
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
2
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 7 g
  • koolhydraten
  • 6 g
  • vet
  • 20 g
  • Kcal
  • 245
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie