1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Ovenschotel met visfilet Normandië

Ovenschotel met visfilet Normandië

Ovenschotel met visfilet Normandië product foto
  • Ingredienten:

  • 400 g visfilet Normandië (Vismarine)
  • 500 g vastkokende aardappelen, geschild
  • grof zeezout
  • versgemalen peper
  • 1 ui, in dunne halve ringen
  • 3 eetl. olijfolie
  • 300 g mini-trostomaatjes, gehalveerd
  • 1/2 citroen, in schijven
  • 2 eetl. gehakte peterselie
  • ovenschaal
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Haal de vis uit de verpakking. Snijd de aardappelen in plakken van ½ cm en leg ze in een ovenschaal. Bestrooi ze met een theelepel grof zout en wat versgemalen peper, de uiringen en de olijfolie.
Bereiden
Schep alles goed om. Leg de tomaatjes en visfilet op de aardappelschijven en bak circa 40 minuten midden in de oven tot het geheel mooi bruin en gaar is. Garneer het gerecht met de parten citroen en de gehakte peterselie.
Variatie
Lekker met een salade.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 50 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 16 g
  • koolhydraten
  • 34 g
  • vet
  • 21 g
  • Kcal
  • 390
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie