In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Paddenstoelenomelet met zalm

Paddenstoelenomelet met zalm

Paddenstoelenomelet met zalm product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 200 g kastanjechampignons
  • 2 eetl. olijfolie of 50 g boter
  • zout
  • versgemalen peper
  • 4 eieren
  • 2 eetl. crème fraîche (Melkan)
  • 100 g gerookte zalm, in reepjes (Vismarine)
  • 2 eetl. gehakte bieslook of blaadjes basilicum
Voorbereiden
Borstel of veeg de paddenstoelen schoon.Halveer de grotere exemplaren.
Bereiden
Verhit de olijfolie of boter en bak hierin de paddenstoelen2-3 minuten op een hoge stand.Voeg zout en peper toe. Klop de eieren losmet de crème fraîche, zout en peper. Verdeelde zalmreepjes en de paddenstoelen over debodem van de pan. Giet het eimengsel erover.Laat de omelet met het deksel op de pan zachtjesgaren. Keer de omelet op een bord en strooier bieslook of basilicum over.

Voedingswaarde

eiwit
30 g
koolhydraten
1 g
vet
37 g
Kcal
450