1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Paddenstoelenomelet met zalm

Paddenstoelenomelet met zalm

Paddenstoelenomelet met zalm product foto
  • Ingredienten:

  • 200 g kastanjechampignons
  • 2 eetl. olijfolie of 50 g boter
  • zout
  • versgemalen peper
  • 4 eieren
  • 2 eetl. crème fraîche (Melkan)
  • 100 g gerookte zalm, in reepjes (Vismarine)
  • 2 eetl. gehakte bieslook of blaadjes basilicum
Voorbereiden
Borstel of veeg de paddenstoelen schoon.Halveer de grotere exemplaren.
Bereiden
Verhit de olijfolie of boter en bak hierin de paddenstoelen2-3 minuten op een hoge stand.Voeg zout en peper toe. Klop de eieren losmet de crème fraîche, zout en peper. Verdeelde zalmreepjes en de paddenstoelen over debodem van de pan. Giet het eimengsel erover.Laat de omelet met het deksel op de pan zachtjesgaren. Keer de omelet op een bord en strooier bieslook of basilicum over.
Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 30 g
  • koolhydraten
  • 1 g
  • vet
  • 37 g
  • Kcal
  • 450
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie