1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Palet van verse kazen met een bessencoulis

Palet van verse kazen met een bessencoulis

Palet van verse kazen met een bessencoulis product foto
  • Ingredienten:

  • 200 g rode bessen
  • 1 eetl. suiker
  • 1 theel. citroensap
  • verse kazen naar keuze zoals hüttenkäse, geitenroomkaas en ricotta
  • 2 eetl. blauwe bessen
  • 1 takje munt
Bereiden
Pureer de rode bessen (houd enkele takjes achter voor garnering), de suiker en het citroensap met een staafmixer tot een saus. De saus kan eventueel gezeefd worden. Maak van de kazen quenelles met twee vochtig gemaakte dessertlepels en leg van elke soort kaas een quenelle op de borden. Garneer met wat blauwe en rode bessen en een paar muntblaadjes en giet er een beetje van de saus omheen.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 7 g
  • koolhydraten
  • 7 g
  • vet
  • 10 g
  • Kcal
  • 150
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie