1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Panini met tonijntapenade

Panini met tonijntapenade

Panini met tonijntapenade product foto
  • Ingredienten:

  • 1 blik tonijn op olie (ca. 180 g), uitgelekt
  • 3 eetl. tomatentapenade of rode pesto
  • 1,5 eetl. kappertjes, afgespoeld en uitgelekt
  • 1,5 eetl. zwarte olijven, gehakt
  • 2 panini’s, maïsbroodjes of triangels
  • pluk fijne bladsla of veldsla
  • 75 g mozzarella, in dunne plakken
  • versgemalen peper
Bereiden
Meng de tonijn met de tapenade, kappertjes en olijven. Snijd de broodjes open. Beleg ze met sla, tonijntapenade en plakken mozzarella. Maal wat peper over de mozzarella.
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
2
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 35 g
  • koolhydraten
  • 43 g
  • vet
  • 29 g
  • Kcal
  • 575
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie