Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Panini met tonijntapenade

Panini met tonijntapenade

Panini met tonijntapenade product foto

Handige informatie over dit recept

Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
2

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 blik tonijn op olie (ca. 180 g), uitgelekt
  • 3 eetl. tomatentapenade of rode pesto
  • 1,5 eetl. kappertjes, afgespoeld en uitgelekt
  • 1,5 eetl. zwarte olijven, gehakt
  • 2 panini’s, maïsbroodjes of triangels
  • pluk fijne bladsla of veldsla
  • 75 g mozzarella, in dunne plakken
  • versgemalen peper
Bereiden
Meng de tonijn met de tapenade, kappertjes en olijven. Snijd de broodjes open. Beleg ze met sla, tonijntapenade en plakken mozzarella. Maal wat peper over de mozzarella.

Voedingswaarde

eiwit
35 g
koolhydraten
43 g
vet
29 g
Kcal
575