1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pannenkoeken champignonrol

Pannenkoeken champignonrol

Pannenkoeken champignonrol product foto
Bereiden
Bak van het basisrecept 8 grote pannenkoeken. Verwarm de ovengrill voor. Bak 100 gram fijngesneden rauwe ham uit in een koekenpan en voeg 1 gesnipperde ui toe. Bak deze op middelhoge stand circa 4 minuten mee en voeg dan 500 gram fijngesneden champignons toe. Bak op een hoge stand bruin en breng op smaak met Provençaalse kruiden en 1 geperst teentje knoflook. Laat dit mengsel uitlekken in een zeef. Schep er 50 gram grof geraspte Parmezaanse kaas door en verdeel de vulling over het midden van de pannenkoeken. Rol de pan- nenkoeken op en leg ze tegen elkaar aan in een ovenschaal. Bestrooi met nog wat Parmezaanse kaas en gratineer kort onder de ovengrill.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
8
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 12 g
  • koolhydraten
  • 13 g
  • vet
  • 7 g
  • Kcal
  • 170
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie