Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pannenkoeken dikkerdjes

Pannenkoeken dikkerdjes

Pannenkoeken dikkerdjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
10

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Maak het basisrecept en voeg hier 1 theelepel bakpoeder aan toe. Laat het beslag even rusten en roer nog eens door. Verhit voldoende boter in een grote koekenpan en giet er 3 kleine hoopjes beslag in. Laat uitvloeien. Leg gelijk de vulling naar keuze in het beslag: blauwe bessen, frambozen en/of aardbeien of geraspte kaas en/of stukjes ham voor een hartige variant. Keer de pannenkoekjes om met behulp van een spatel als ze aan de onderkant bruin zijn en laat de andere kant nog heel kort dichtschroeien.