Pannenkoeken schuimsoufflé - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pannenkoeken schuimsoufflé

Pannenkoeken schuimsoufflé

Pannenkoeken schuimsoufflé product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Verwarm de oven voor op 150oC. Maak de helft van het basisrecept en bak hiervan 4 iets dikkere pannenkoeken. Breng het beslag eventueel op smaak met vanillesuiker, kaneelpoeder, cacaopoeder of gemalen kokos. Klop voor de schuimvulling 3 eiwitten stijf met 1 eetlepel suiker. Schep 1 eetlepel frambozen- of abrikozenjam op elke pannenkoek en verdeel het eiwitschuim erover. Vouw de pannenkoeken dubbel en leg ze op een bakplaat met bakpapier. Laat de pannenkoeken in de oven in circa 30 minuten souffleren. Bestuif ze met poedersuiker en garneer met mooi zacht fruit, zoals frambozen en aardbeien.

Voedingswaarde

eiwit
8 g
koolhydraten
25 g
vet
5 g
Kcal
180