1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Papas arrugadas con mojo

Papas arrugadas con mojo

Papas arrugadas con mojo product foto
Bereiden
Pureer 3 geperste teentjes knoflook, 1/2 fijngesneden Spaanse peper, een theelepel komijnpoeder en paprikapoeder, wat zout, twee eetlepels witte wijnazijn en 4 à 5 eetlepels olie tot een gladde saus. Kook ondertussen 500 gram krieltjes in de schil beetgaar in water met zout. Giet ze af en zet ze terug op de warmtebron. Schud ze om met wat zout en laat ze een beetje verrimpelen. Serveer de warme krieltjes op een schaal met de saus eroverheen. Indien er geen ongeschilde krieltjes zijn kun je voorgekookte krieltjes frituren en op dezelfde wijze serveren.
Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 3 g
  • koolhydraten
  • 24 g
  • vet
  • 17 g
  • Kcal
  • 265
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie