Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Paprika-koriandertapenade

Paprika-koriandertapenade

Paprika-koriandertapenade product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Rooster 3 rode paprika’s 15-20 minuten in een oven van 200°C. Verwijder de velletjes en zaadjes. Pureer de paprika grof met 2-3 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels vers korianderblad, 2 teentjes knoflook, 50 gram geraspte pecorino of belegen boerenkaas en 50 gram blanke amandelen of cashewnoten. Lekker bij kip, vlees of vis.

Voedingswaarde

eiwit
26 g
koolhydraten
27 g
vet
74 g
Kcal
905