1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Parmaburger

Parmaburger

Parmaburger product foto
Bereiden
• Koekenpan: gebruik boter, olie of een combinatie daarvan. Bak het vlees aan beide kanten aan en zet daarna de warmtebron lager om de burgers rustig te laten garen.
• Grillpan of barbecue: bestrijk de hamburgers licht met olie en gril ze aan beide kanten tot ze gaar zijn. Draai tussendoor eventueel een kwartslag voor een mooi ruitjeseffect.
• Oven: verwarm de oven voor op 180ºC en bak de hamburgers 15-30 minuten (afhankelijk van de grootte en dikte). Keer ze halverwege om.

De burger: een rundvleesburger, in een plakje parmaham gewikkeld. Brood & beleg: ciabattabroodje, bestreken met basilicum- of rucolapesto en belegd met een grote plak tomaat en wat rucola. Serveer met: een plak mozzarella die je een minuutje met de burger mee warmt.
Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie