Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Party-appels

Party-appels

Party-appels product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
15

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Was de appels en verwijder de steeltjes. Prik voorzichtig houten tapasvorkjes of ijsstokjes in de bovenkant van de appels. Zet een bakplaat of schaal met bakpapier klaar waarop de appels straks kunnen drogen zonder vast te plakken. Zet 2 bakjes klaar die net iets groter zijn dan de appels. Vul de ene met spikkels en de andere met circa 200 gram gesmolten chocolade. Dip de appels tot de helft in de chocolade en dip ze meteen daarna in de spikkels. Zet de appels op het bakpapier en zet die in de koelkast zodat de chocolade hard kan worden.