1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasta met avocado en knoflookcroutons

Pasta met avocado en knoflookcroutons

Pasta met avocado en knoflookcroutons product foto
  • Ingredienten:

  • 300 gram tagliatelle of penne
  • 250 gram diepvriesdoperwten
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 4 sneetjes wit- of maisbrood in miniblokjes of grof verkruimeld
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • 2 avocado's geschild, in partjes
  • 150 gram mozzarella in dunne plakjes
Bereiden
Kook de pasta met de doperwten beetgaar met zout. Verhit de olijfolie en bak hierin het brood met de knoflook krokant. Schep de peterselie erdoor. Giet de pasta en doperwten af. Schep de avocado en mozzarella erdoor en maal er peper over. Verdeel de pasta over borden en bestrooi met de knoflookcroutons.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 26 g
  • koolhydraten
  • 83 g
  • vet
  • 38 g
  • Kcal
  • 800
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie