Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasta met avocado en knoflookcroutons

Pasta met avocado en knoflookcroutons

Pasta met avocado en knoflookcroutons product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 300 gram tagliatelle of penne
  • 250 gram diepvriesdoperwten
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 4 sneetjes wit- of maisbrood in miniblokjes of grof verkruimeld
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • 2 avocado's geschild, in partjes
  • 150 gram mozzarella in dunne plakjes
Bereiden
Kook de pasta met de doperwten beetgaar met zout. Verhit de olijfolie en bak hierin het brood met de knoflook krokant. Schep de peterselie erdoor. Giet de pasta en doperwten af. Schep de avocado en mozzarella erdoor en maal er peper over. Verdeel de pasta over borden en bestrooi met de knoflookcroutons.

Voedingswaarde

eiwit
26 g
koolhydraten
83 g
vet
38 g
Kcal
800