Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasta met groene groenten en boerenkaas

Pasta met groene groenten en boerenkaas

Pasta met groene groenten en boerenkaas product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 200 g broccoli, in kleine roosjes
  • 250 g sperziebonen, in stukjes
  • zout
  • versgemalen peper
  • 400 g pasta (tagliatelle of spaghetti)
  • 4 eetl. olijfolie
  • 1 courgette, in plakjes
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 2 lente-/bosuitjes, in schuine stukjes van 2 cm
  • 100 ml groente- of kruidenbouillon (van tablet)
  • 100 g belegen boerenkaas, geraspt
Voorbereiden
Kook de broccoli en sperziebonen metzout 2 minuten, giet ze af, spoel erkoud water over en laat goed uitlekken.Kook de pasta beetgaar. Verhit deolijfolie in een wok en roerbak hierinde courgette, broccoli, sperziebonenen knoflook. Schep de bosui erdoor,voeg zout en peper toe en giet debouillon erbij. Verwarm nog 3 minuten.Serveer de groenten op de pasta.Strooi de kaas erover of geef deze erapart bij.

Voedingswaarde

eiwit
22 g
koolhydraten
79 g
vet
25 g
Kcal
630