1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasta met groene groenten en boerenkaas

Pasta met groene groenten en boerenkaas

Pasta met groene groenten en boerenkaas product foto
  • Ingredienten:

  • 200 g broccoli, in kleine roosjes
  • 250 g sperziebonen, in stukjes
  • zout
  • versgemalen peper
  • 400 g pasta (tagliatelle of spaghetti)
  • 4 eetl. olijfolie
  • 1 courgette, in plakjes
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 2 lente-/bosuitjes, in schuine stukjes van 2 cm
  • 100 ml groente- of kruidenbouillon (van tablet)
  • 100 g belegen boerenkaas, geraspt
Voorbereiden
Kook de broccoli en sperziebonen metzout 2 minuten, giet ze af, spoel erkoud water over en laat goed uitlekken.Kook de pasta beetgaar. Verhit deolijfolie in een wok en roerbak hierinde courgette, broccoli, sperziebonenen knoflook. Schep de bosui erdoor,voeg zout en peper toe en giet debouillon erbij. Verwarm nog 3 minuten.Serveer de groenten op de pasta.Strooi de kaas erover of geef deze erapart bij.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 22 g
  • koolhydraten
  • 79 g
  • vet
  • 25 g
  • Kcal
  • 630
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie