1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasta met kaas en noten

Pasta met kaas en noten

Pasta met kaas en noten product foto
  • Ingredienten:

  • 1 bekertje cherry-/kerstomaatjes of kleine trostomaten
  • 2 teentje knoflook gesnipperd
  • 50 milliliter olijfolie
  • 400 gram spaghetti
  • 100 gram ricotta
  • 50 gram walnoten
  • 1 stukje oude kaas geschaafd (100 gram)
  • 2 eetlepel gehakte peterselie of basilicum
Bereiden
Verwarm de ovengrill. Leg de tomaten naast elkaar op een bakplaat en bestrooi met zout, versgemalen peper en de knoflook. Besprenkel met wat olijfolie. Rooster de tomaten circa 15 minuten niet te dicht onder de grill tot ze openbarsten. Kook de spaghetti. Giet af en schep de tomaatjes, ricotta, walnoten en de rest van de olijfolie erdoor. Serveer het gerecht met de geschaafde kaas en peterselie. Lekker met een groene salade.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 35 g
  • koolhydraten
  • 75 g
  • vet
  • 23 g
  • Kcal
  • 720
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie