1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasta met paddenstoelen en spekjes

Pasta met paddenstoelen en spekjes

Pasta met paddenstoelen en spekjes product foto
  • Ingredienten:

  • 400 g pasta (fusilli of penne)
  • 250 g gemengde paddenstoelen (kastanjechampignons, oesterzwammen, shii-take)
  • 2 eetl. olijfolie
  • 200 g magere gerookte spekblokjes
  • 1 prei, in smalle ringen
  • 2 eetl. pesto
  • 100 ml bouillon (van tablet of uit pot)
  • 100 g geraspte Parmezaanse of belegen kaas
Voorbereiden
Kook de pasta beetgaar. Borstel de paddenstoelen of veeg ze schoon en snijd ze in plakjes.
Bereiden
Verhit de olijfolie. Roerbak hierin de spekblokjes en de paddenstoelen 4 minuten. Schep de prei en de pesto erdoor. Voeg de bouillon toe en warm goed door. Schep de afgegoten en goed uitgelekte pasta erdoor en strooi voor het serveren de kaas erover.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 31 g
  • koolhydraten
  • 73 g
  • vet
  • 40 g
  • Kcal
  • 775
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie