1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasta met `saucijzen-saus`

Pasta met `saucijzen-saus`

Pasta met `saucijzen-saus` product foto
  • Ingredienten:

  • 4 varkenssaucijzen
  • 1 grote ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 1 eetl. gedroogde oregano
  • 1 eetl. tomatenpuree
  • 2 blikjes gepelde tomaten
  • 300 g pastaschelpjes of penne
Voorbereiden
Ontvel de saucijzen en snijd ze in stukjes.
Bereiden
Verwarm de hapjespan en bak het vlees al roerbakkend samen met de gesnipperde ui tot alles lichtbruin is. Voeg de knoflook, oregano en tomatenpuree toe en bak nog enkele minuten. Doe de gepelde tomaten erbij en snijd de tomaten een beetje stuk. Laat de saus zachtjes 15 minuten inkoken. Kook ondertussen de pasta in water met zout beetgaar. Verdeel de pasta en saus over 4 borden.
Variatie
Lekker met geraspte kaas en een groene salade.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 34 g
  • koolhydraten
  • 40 g
  • vet
  • 36 g
  • Kcal
  • 620
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie