1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasta met tonijn, appel en tomaat

Pasta met tonijn, appel en tomaat

Pasta met tonijn, appel en tomaat product foto
  • Ingredienten:

  • 3 eetlepel olijfolie
  • 1 ui versnipperd
  • 2 teentje knoflook gehakt
  • 1 appel geschild en in blokjes
  • 200 milliliter gezeefde tomaten
  • 2 blikje tonijn op olie uitgelekt
  • 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
  • 300 gram pasta (penne of fusilli)
  • 2 tomaten in blokjes
Bereiden
Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg de appel toe en bak deze even mee. Giet de gezeefde tomaten erbij en schep de tonijn, Italiaanse kruiden en zout en peper erdoor. Kook intussen de pasta met zout beetgaar. Giet deze af. Serveer de saus bij de pasta en strooi de tomatenblokjes erover.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 29 g
  • koolhydraten
  • 63 g
  • vet
  • 21 g
  • Kcal
  • 564
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie