Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasta met tonijn, appel en tomaat

Pasta met tonijn, appel en tomaat

Pasta met tonijn, appel en tomaat product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 3 eetlepel olijfolie
  • 1 ui versnipperd
  • 2 teentje knoflook gehakt
  • 1 appel geschild en in blokjes
  • 200 milliliter gezeefde tomaten
  • 2 blikje tonijn op olie uitgelekt
  • 1 eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden
  • 300 gram pasta (penne of fusilli)
  • 2 tomaten in blokjes
Bereiden
Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg de appel toe en bak deze even mee. Giet de gezeefde tomaten erbij en schep de tonijn, Italiaanse kruiden en zout en peper erdoor. Kook intussen de pasta met zout beetgaar. Giet deze af. Serveer de saus bij de pasta en strooi de tomatenblokjes erover.

Voedingswaarde

eiwit
29 g
koolhydraten
63 g
vet
21 g
Kcal
564