Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasta met tonijn en geroosterde radijs

Pasta met tonijn en geroosterde radijs

Pasta met tonijn en geroosterde radijs product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 bosjes radijs
  • 2 eetl. olijfolie
  • (zee)zout
  • versgemalen peper
  • 300 g schelpjespasta
  • 2 eetl. gehakte verse munt
  • 2 blikjes tonijn op olie
  • blaadjes munt voor garnering
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Was de radijs. Verwijder de wortel en de blaadjes. Kruis de radijsjes in of halveer ze en schep ze door de olijfolie waaraan (zee)zout is toegevoegd. Leg ze op een bakplaat en rooster ze 7 minuten in de oven. Kook de pasta met zout beetgaar. Giet de pasta af. Voeg de radijsjes, peper, gehakte munt en de tonijn, eventueel met een klein scheutje van de tonijnolie, toe. Serveer gegarneerd met muntblaadjes.

Voedingswaarde

eiwit
28 g
koolhydraten
56 g
vet
17 g
Kcal
495