1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Pasta met tonijn en geroosterde radijs

Pasta met tonijn en geroosterde radijs

Pasta met tonijn en geroosterde radijs product foto
  • Ingredienten:

  • 2 bosjes radijs
  • 2 eetl. olijfolie
  • (zee)zout
  • versgemalen peper
  • 300 g schelpjespasta
  • 2 eetl. gehakte verse munt
  • 2 blikjes tonijn op olie
  • blaadjes munt voor garnering
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Was de radijs. Verwijder de wortel en de blaadjes. Kruis de radijsjes in of halveer ze en schep ze door de olijfolie waaraan (zee)zout is toegevoegd. Leg ze op een bakplaat en rooster ze 7 minuten in de oven. Kook de pasta met zout beetgaar. Giet de pasta af. Voeg de radijsjes, peper, gehakte munt en de tonijn, eventueel met een klein scheutje van de tonijnolie, toe. Serveer gegarneerd met muntblaadjes.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 28 g
  • koolhydraten
  • 56 g
  • vet
  • 17 g
  • Kcal
  • 495
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie